Adding Another Piece to a Local Landmark

  • View of new Accessibility Addition

    View of new Accessibility Addition

  • Overall View of 1830 Original (Main Volume With Cupolas, Background); 1880's Addition (Front Left) and 1990's new Addition

    Overall View of 1830 Original (Main Volume With Cupolas, Background); 1880's Addition (Front Left) and 1990's new Addition

  • McMartin House Community Centre Accessibility Upgrades and Addition

    Detail View of Architectural Elements from Three Periods, Including New Addition by MTBA

  • Detail of New Accessible Entry

    Detail of New Accessible Entry

  • Detail of Original Fan Light and Cupolas

    Detail of Original Fan Light and Cupolas

  • Detail Inside of Main Cupola

    Detail Inside of Main Cupola

The addition necessitated by a program change to accommodate updated accessibility requirements creates a tripartite story continuing the building's evolution
McMartin House Community Centre Accessibility Upgrades and Addition Architecture, Conservation   Perth, Ontario 1995 Ontario Heritage Trust (formerly Foundation)

Related

McMartin House