Bishops House Adaptive Reuse Study

  • Front of Bishop's House with Landscaped Foreground

    Front of Bishop's House with Landscaped Foreground

  • Detail of Roof Architectural Features Above Main Entry

    Detail of Roof Architectural Features Above Main Entry

  • North Face of East Wing with Recent Additions on Extreme Right

    North Face of East Wing with Recent Additions on Extreme Right

  • Rural Landscape Surrounding Bishop's House and St. Raphaels

    Rural Landscape Surrounding Bishop's House and St. Raphaels

  • Bishops House Adaptive Reuse Study

    South (Front) Elevation

  • Interior Detail Image Showing Decorative Ceiling Work

    Interior Detail Image Showing Decorative Ceiling Work

Detail of Roof Architectural Features Above Main Entry
Conservation   St. Raphaels, Ontario 2006 Diocese of Alexandria-Cornwall

Related

The Bishops House